Presa

Contacteaza-ne

Presa

Anunț public in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului

AGREGATE BALAST PROD SRL, titular al proiectului „Exploatare aggregate minerale-balastiera din perimetrul Horia-Vladimirescu, amplasare statie sortare si folosirea luciului de apa rezultat in urma exploatarii ca lac de agreement“, anunta publicul interesat asupra luarii Deciziei Etapei de Incadrare de catre APM Arad, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul - „Exploatare agregate minerale-balastiera din perimetrul Horia-Vladimirescu, amplasare statie sortare si folosirea luciului de apa rezultat in urma exploatarii ca lac de agreement“, propus a fi realizat in extravilanul Comunei Vladimirescu, Sat Horia, FN-CF nr. 318274, jud Arad.
  1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului din Arad, Splaiul Mures, FN, jud.Arad, in zilele de Luni pana Vineri, intre orele 8:30 – 13:30, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmar.anpm.ro.

    Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

  2. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Arad in termen de 10 zile de la publicarea anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.http://glsa.ro/lucrarile-la-drumul-nadab-seleus-executate-repede-si-bine-de-firma-inteco-holding/

http://www.aradon.ro/ritm-intens-pe-nadab-zarand-seleus/2273367

https://glsa.ro/inteco-holding-o-firma-cu-angajati-foarte-atenti-la-detalii/

http://glsa.ro/parafa-pentru-drumul-sanpetru-german-limita-judet-timis-inteco-holding-va-executa-lucrarile/

http://glsa.ro/garantia-calitatii-inteco-holding-face-drumuri-in-ucraina-unde-are-in-derulare-doua-contracte/

http://glsa.ro/inteco-holding-o-societate-specializata-in-servicii-de-calitate/

http://glsa.ro/firma-aradeana-inteco-holding-construieste-doua-blocuri-la-timisoara/