Despre noi

Contacteaza-ne

Despre noi

Societatea Comercială INTECO HOLDING SRL a fost înființată in anul 2002, de la înființare și pâna astăzi a devenit o firmă de tradiție și renume în domeniul construcțiilor de drumuri, poduri, construcții civile, instalații electrice, instalații sanitare, alimentare cu apă, canalizare, stații de tratare a apelor uzate, întreținere drumuri și deszăpeziri .

De la momentul înființarii și pâna în prezent, S.C. INTECO HOLDING S.R.L. și-a dezvoltat un puternic patrimoniu intangibil: o bază de clienți si furnizori permanenți, contracte de colaborare cu societăți puternice, parteneriate cu autoritațile publice, o reputație solidă tradusă în bonitate si solvabilitate în raport cu băncile și colaboratorii, o bogată experiență a personalului executiv și a conducerii.

Pentru augmentarea vizunii integrate asupra acrivitatii ce o prestam si asigurarea iautonomiei activitatilor noastre si dezvoltarea unor activitati cu un inalt standard calitativ raportat la un cost rezonabil,in anul 2019 prin achizitionarea unei balastiere in perimetrul localitatii Horia,am devenit furnizori de agregate de balastiera destinate constructiei de drumuri, platforme,edificii rezidentiale si industriale,iar prin achizitionarea in anul 2018 a unei cariere de piatra din arealul localitatii Lipova, am reusit astfel sa furnizam o serie de agregate din materiale nelegate sau legate hidraulic precum si agregate pentru anrocamente,destinate constructiilor civile si industriale la standarde ridicate,conform acreditarilor din certificatele de calitate pe care le detinem.

Din anul 2015 , INTECO HOLDING SRL prin achiziția Stației de Mixturi Asfaltice și a Stației de Emulsii Bituminoase, a devenit un importat jucător pe piață în fabricarea și comercializarea materialelor pentru drumuri: mixtură asfaltică, betoane, emulsii bituminoase, mastic bituminos. Structura organizatorică este determinată şi adoptată pentru a răspunde oricărei situaţii conjuncturale, în scopul satisfacţiei depline a beneficiarilor, pentru menţinerea încrederii în calitatea lucrarilor, produselor/serviciilor şi pentru demonstrarea capabilităţii şi competitivităţii în condiţii de rentabilitate economică.

În ceea ce priveşte cantitatea de lucrari care se oferă beneficiarilor, compania poate fi considerată un furnizor competitiv, care poate asigura un volum mare de lucrări cu consumuri reduse (datorită pierderilor foarte mici), respectând normele şi standardele de calitate şi termenul contractual de predare a lucrărilor contractate. În cadrul unităţii se desfăşoară un flux continuu de activitate productivă prin asigurarea tuturor materialelor şi materiilor prime necesare în cadrul producţiei, asigurate în regie proprie, în limita posibilităţilor.

Societatea detine autorizatie de furnizor feroviar AFER si agremente pentru subtraversari linii de cale ferata prin foraj orizontal inclusiv pentru diametre mai mari sau egale cu 1000mm, constructii, reparatii si intretinere treceri la nivel cu calea ferata.

Întreaga activitate este susţinută de un sistem informatic dotat cu echipamente la nivelul tehnologiei actuale, care asigură o mare capacitate de stocare, prelucrare şi furnizare a informaţiilor precum cele: financiar contabile, evidenţa de gestiune, achiziţia, lansarea şi urmărirea lucrărilor, evidenţa utilajelor şi mijloacelor de transport, resurse umane etc.

 

Dintre lucrările și beneficiarii reprezentativi ai SC INTECO HOLDING SRL, menționăm:

SC Euroconstruct SRL - Platforma betonata pentru stocare deseuri si utilaje grele – 8000mp – zona Vladimirescu Arad / Pers. Cont. Marius tel. 0745.459.920

SC Demeco SRL - Arad Platforma betonata pentru stocare deseuri si utilaje grele – 6000mp – zona Vladimirescu Arad / Pers. Cont. Dragos Adrian tel. 0741.013.800

SC Compania de Apa Arad SA – Prin SC Radexym Trans SRL Sistematizare – platforme si drumuri interioare incinta SEAU Paulis – 2250 mp

SC Penny Market SRL – Prin SC Concret Beton SRL Executie parcare si platforme betonate

SC Mariland Dom SRL - Infiintare ferma de ovine – Chisinau Cris

Voestalpine Stamptec România

Proiectare și execuție lucrări – Imobil situat în Zona Industrială ZĂDĂRENI ( Energie electrică, gaz metan, apă potabilă, canalizare menajeră/pluvială)

Compania de Apă Arad

Reabilitare captare de apă , stație de tratare apă și rezervoare –Ineu

Compania de Apă Oradea

Extindere rețele de apă și canalizare în comunele Nojorid, Osorhei și Copăcel

Orașul Nădlac - Lucrări de construcții drumuri- Reabilitarea rețelei de străzi din Orașul Nădlac
Unitatea Administrativ Teritorială Șicula
Asfaltare străzi Comuna Șicula
Comuna Bocsig - Modernizare drumuri comuna Bocsig
Orașul Curtici - Reparatii capitale trotuare cu pavele ;statii autobuz
Primăria Arad - Modernizare lucrări termice aferente punctului termic P.T. 32 Alfa”
Aquatim - Alimentare cu apă în localitatea Sârbova cu interconectare la rețeaua de apă a localității Hitiaș- jud Timiș
Directia Silvica Arad Drum forestier COMUNA BOCSIG - Mansardare si reabilitare dispensar uman Bocsig COMUNA CHISINDIA
Alimentare cu apa Comuna Chisindia, judetul Arad


CONSILIUL JUDETEAN ARAD

Lot 1 - Reabilitare DJ 708 km 25+100-37+100 Madrigesti-Gurahont-remedieri;
Lot 4 - Ranforsare DJ 792C km 39+100-46+400 Pâncota-Caporal Alexa;
Lot 5 - Covor bituminous DJ 792C km 46+515-51+900 Caporal Alexa – Sântana.
Deszăpeziri drumuri județene 2015-2019- Loturile 1, 2, 3, 4, 5.
Modernizare si reabilitare drumuri judetene Drum Nadab - Seleus \ Drum Santana - Sintea

COMUNA BIRZAVA
Executie lucrari de modernizare a retelei de drumuri de interes local în localitatea Bîrzava, în cadrul proiectului: “Modernizare DC 79, km 0 + 000 – 10 + 000 (Loc. Capruta – Grosii Noi)

Comuna Birzava, judetul Arad”
COMUNA BUTENI
Modernizare strazi in comuna Buteni, judetul Arad


COMUNA CERMEI
Asfaltare pista biciclete cu mixtura asfaltica BA8 cu grosimea stratului de 4 cm” pe suprafata de 4000 mp
Asfaltare platforma cu mixtura asfaltica BA8 cu grosimea stratului de 6cm” pe suprafata de 667 mp


COMPOSESORAT SEBIS
Asfaltare Platforma


COMUNA TOPOLOVATUL MARE
Pod peste raul Bega la Ictar – Budinti in comuna Topolovatu Mare, judetul Timis
Modernizare drum comunal DC 77 și străzi în sat Cralovăț, comuna Topolovățu Mare, județul Timi


COMUNA HUSUSAU DE TINCA
Execuţie de lucrări pentru: „IMBUNATATIREA INFRASTRUCTURII RUTIERE IN COMUNA HUSASAU DE TINCA”

 

 

SC INTECO HOLDING este proprietara unui vast parc de echipamente și utilaje care pot executa toate operațiile necesare construcțiilor civile, de drumuri și autostrăzi: 

 

 1. Stație mixturi asfaltice

 2. Stației emulsii bituminoase

 3. Buldozere pe senile

 4. Patcher

 5. Excavatoare pe pneuri sau senile diferite tonaje

 6. Încărcătoare frontale pe pneuri

 7. Compactoare diferite tipuri si tonaje

 8. Vibrocompactoare

 9. Repartizatoare asfalt

 10. Autocisterne

 11. Autogredere

 12. Camioane

 13. Macara

 14. Concasor

 15. Greifer

 16. Statie Sortare

 17. Draga Absorbtie